Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

vineri, 4 decembrie 2009

ÎMI PARE RĂU, CRIN...

...Dar tot nu pot să-l votez pe Geoană, oricât am încercat să mă conving şi să mă las convins. Prea a avut dreptate Iliescu atunci când l-a caracterizat într-un singur cuvânt! O să stau frumuşel acasă şi, aşa cum am mai spus, o să-i ţin totuşi pumnii, meditând în continuare la cum le-am trăit eu în campania asta electorală pe toate cele de neînţeles la alţii până acum, inclusiv să fiu influenţat aproape decisiv în luarea hotărârii finale de confruntarea televizată dintre candidaţi.

Ar mai fi doar o mică speranţă să-mi schimb încă o dată decizia fermă: să văd astăzi, în ultima zi de campanie, haita portocalie invadând televizoarele ca să ne spună, de pildă, iarăşi, în mod absurd, cum a fost trucat grosolan un filmuleţ în care Băsescu ar lovi un copil pe care se jură numai că nu l-a răpus “cu pumnul în faţă”, admiţând implicit că victima, episodul şi lovitura, poate cu dosul palmei în bărbie, au existat!

4 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca gresesti foarte foarte grav... daca spui ca esti liberal, ar trebui sa te gandesti
1. la instabilitatea si haosul ce urmeaza daca basescu castiga, -relativ la faptul ca iohannis va fi ministru (nu-ti place iohannis, nu vrei ca tara asta nenorocita sa aiba un guvern ??)
2. situatia dificila in care se va gasi PNL si Crin daca basescu castiga (ii mai dai o sansa sa distruga PNL nu ?)

Ce Dumnezeu, votul nu trebuie sa tina de emotii , ci de ratiune...daca tot vrei s-o luam pe panta sentimentala (desi, repet se voteaza cu creierul), da geoana a dezamagit, dar nu intr-atat incat sa uiti cine e basescu... eu nu vreau sa ma mai trezesc cu basescu inca 5 ani...nu e genul meu

e-Xtrema spunea...

@Anonim
Disertaţia asta a ta are ceva din sloganul “cine nu e cu noi e împotriva noastră”. Nu ştiu dacă ţi-a fost clar că NU votez (nici) cu Băsescu...

În rest, ar fi prea multe de spus pentru un simplu răspuns dat unui anonim. Şi chiar nu vreau să aduc niciun argument împotriva deciziei tale de a-l vota pe Geoană. Nu mi-aş ierta-o dacă te-aş convinge!

Anonim spunea...

..departe de mine gandul asta... nu sunt absolutist, am spus doar ca (cred eu) gresesti ...sunt anonim pentru ca n-am fost in stare sa trec testul de la gmail (ala cu hieroglife, indistinctibile pe post de litere din alfabetul latin), si n-am insistat ca nu eram in the mood dupa dezsbaterea de aseara

am spus doar ca IMHO e o greseala sa stai acasa (si sa mai si transmiti asta), pentru ca manelistii nu vor sta ... si cred ca stii care e raportul intre manele(ajutate cu etno pe stil nou) si suma tutoror celelalte genuri muzicale (supraunitar)

inca o intrebare daca imi permiti...
geoana si basescu sunt la fel de rai pentru tine? daca da, te rog sa ma scuzi, am gresit blogul...

Anonim spunea...

tot eu
uite un motiv pentru a vota duminica raul mai mic (am inteles ca esti in cautarea unui astfel de motiv:))..

uita-te te rog pe blogul alinei gorghiu cum se dau scarbele portocalii drept liberali ca sa ne convinga sa-l votam pe matroz (nu-ti spun care, o sa-i identifici singur ! )