Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

marți, 14 decembrie 2010

38% OLIGOFRENI

Pe pagina de internet a ziarului Gândul, la un sondaj cu întrebarea “Credeţi că, de la 1 ianuarie 2011, (peste nici trei săptămâni! – nota mea) salariile vor reveni la nivelul de dinaintea tăierii cu 25%?”, peste 38% din circa 50.000 de participanţi, deci vreo 19.000, au răspuns: DA!

Mai simplu spus, dintr-un eşantion de 50.000 de oameni relativ informaţi, cititori ai unui ziar de calitate cu o poziţie critică la adresa actualului regim politic portocaliu, 19.000 sunt pur şi simplu oligofreni! Şi ne mai mirăm că, în ciuda sondajelor de opinie suspect de optimiste, la cel mai recent test electoral, cel de prin Hunedoara parcă, PD-L nu doar că a ieşit onorabil, dar era să şi câştige! Iar opoziţia continuă să dea vina pe fel de fel de “manevre necinstite”, care oricum e de aşteptat ca pe viitor să fie doar perfecţionate, nicidecum abandonate de pedelişti.

2 comentarii:

Edi spunea...

Esti nedrept . Poate ca cei 38% stiau despre decizia Curtii Constitutionale conform careia taierile cu 25% sunt valabile numai pana la sfarsitul anului , dupa care guvernul e obligat sa revina la vechile salarii.

e-Xtrema spunea...

@Edi
Exact ce spuneam: cei 38% sunt nişte oligofreni, dacă n-au înţeles până acum că guvernuboc se… aia şi ailaltă pe deciziile Curţii Constituţionale; nici nu s-ar obosi să dea vreo ordonanţă de urgenţă de prelungire a măsurii, ca măcar aşa, de ochii lumii, să pară că a intrat în legalitate…