Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

marți, 1 iulie 2008

CINE E MAI DE STÂNGA DECÂT PARTIDELE DE STÂNGA?!... “MARELE PARTID DE DREAPTA”!

Motto: “PNL este un partid de dreapta, care n-are nimic în comun cu componenta socială”.
(Emil Boc, preşedinte PD-L, ieri, ora 20.42, Realitatea TV)


De mai bine de un an, liderii PD-L acuză actualul guvern liberal că, în cârdăşie cu PSD, a dus ţara de râpă, întrecându-se în a oferi pomeni electorale, caracteristice mai curând unui executiv de stânga, precum mărirea pensiilor şi salariilor în mod arbitrar, nefundamentat din punct de vedere economic, sau acordarea de tot felul de subvenţii şi ajutoare sociale care au distrus echilibrul macroeconomic, au determinat creşterea inflaţiei şi scăderea nivelului de trai etc.

Ieri, aceiaşi pedelişti au venit în sfârşit şi cu soluţiile concrete la toate aceste probleme: creşterea şi mai mare a salariilor, devansarea următoarei etape de mărire a pensiilor de la 1 ianuarie 2009 la 1 august 2008 şi extinderea sistemului de subvenţii inclusiv la energia electrică! (Le-a scăpat numai scăderea TVA-ului la produsele alimentare de bază). Iată aşadar “adevărata alternativă de dreapta” oferită de Emil Boc, Theodor Stolojan, Cristian Boureanu, Valeriu Stoica & Co. alegătorilor dezamăgiţi de prestaţia stângistă a PNL-ului la guvernare!

Aştept cu viu interes ca şi competenţii analişti economici adunaţi aproape seară de seară la Realitatea TV pentru a toca mărunt activitatea miniştrilor Vosganian şi Păcuraru să confirme cu argumente ştiinţifice soluţiile salutare propuse de PD-L şi probabil reconfirmate astăzi de Traian Băsescu la întâlnirea cu partidele, de la Cotroceni.

Niciun comentariu: