Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

marți, 30 martie 2010

DEPĂŞIRE 100%


Cu scuze pentru limba în care e făcut comentariul – altfel unul captivant, orice-ar zice nenea ăla acolo, spre deosebire de cele ale trioului de zombi de la TVR – şi reafirmându-mi simpatia faţă de Lewis Hamilton şi deci posibila subiectivitate, mă întreb totuşi dacă există vreun fan Ferrari sau Alonso cu mintea întreagă, care să nu fie convins că în faza cu pricina, desfăşurată în ultimul tur al Marelui Premiu al Australiei, pilotul englez l-ar fi depăşit pe acesta din urmă, prin interiorul virajului, după ce simulase un atac prin exterior obligându-l pe spaniol să frâneze puternic (a se vedea fumul alb) şi să piardă astfel orice şansă de a-şi relua accelerarea destul de eficient cât să reziste. Din nefericire, în acest punct a intervenit catastrofa Webber, un fel de şofer de… duminică al Formulei 1...

ACTUALIZARE: Ei bine, pentru că Formula One Management tot blochează clipurile de pe Youtube pe motiv de ceva drepturi de autor, va trebui să mă credeţi pe cuvânt.

2 comentarii:

Florin spunea...

frumoasa manevra,pacat ca n-a apucat s-o duca la bun sfirsit

Mircea spunea...

Si mie imi place Hamilton. E singurul pilot in stare sa se bata cu orice risc pentru un loc mai bun pana in ultima secunda a unei curse.