Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

luni, 13 aprilie 2009

SCAPĂ CINE MAI APUCĂ!

De parcă măsura introducerii impozitului forfetar n-ar fi fost în sine una cretină, în perfectă concordanţă cu ceea ce te-ai fi aşteptat de la domnul Pogea şi sinistra coaliţie din care face parte, ministrul Finanţelor reuşeşte uluitoarea (contra)performanţă de a aduce în sprijinul ei argumente încă şi mai imbecile, care încep de obicei prin întrebări de tip retoric, la care totuşi domnia sa se grăbeşte să dea şi răspunsul, în genul: “ştiţi câte firme...?!”, ideea de bază fiind aceea că firmele cu pricina declară în mod mincinos pierderi sau profituri mai mici decât cele reale, iar cea subînţeleasă că autorităţile sunt atât de jalnice încât nu pot să le prindă cu fofârlica şi să le sancţioneze.

Marea mea spaimă de cetăţean bântuit, din nou, ca-n primii ani ’90, de gândul emigrării este că, pe aceeaşi logică, mâine-poimâine o să ne trezim că se închid graniţele, cu argumentul irefutabil: “ştiţi câţi infractori scapă nepedepsiţi deoarece reuşesc să fugă din ţară?!”...

2 comentarii:

Alex spunea...

Si cand te gandesti ca milioane de alegatori lobotomizati abia asteapta ocazia sa-i mai voteze o data...

Anonim spunea...

vad ca nu mai preocupa pe nimeni faptul ca o masura dse natura fiscala nu e anuntata cu cel putin 6 luni inainte.nici macar cu 6 saptamani. ca intra in vigoare la 1 mai.