Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

luni, 26 octombrie 2009

SINGURI ÎMPOTRIVA LUI

Nu doar că s-ar putea, dar se şi întâmplă să se discute la nesfârşit cine şi de ce ar trebui să cedeze în privinţa nominalizării lui Klaus Johannis ca premier – majoritatea parlamentară, care ar trebui să renunţe la ea sau Traian Băsescu, care ar trebui s-o accepte.

Dincolo de argumentele, total nefolositoare (şi) în această împrejurare, de tipul “cel mai deştept cedează primul” sau “pentru interesul naţional şi binele ţării...”, singurul personaj politic din ţara asta care este OBLIGAT DE CONSTITUŢIE, la articolul 80 alin. (2), “să exercite funcţia de mediere între puterile statului”, şi deci să înţeleagă inclusiv când trebuie să facă un pas înapoi pentru “buna funcţionare a autorităţilor publice” este Preşedintele. Pur şi simplu.

7 comentarii:

Anna spunea...

cum singuri impotriva lui?

e-Xtrema spunea...

@Anna
E un soi de combinaţie între sintagma “singur împotriva tuturor” (oarecum însuşită ca deviză de Băsescu) şi bancul ăla cu doi prieteni care sunt atacaţi de doi tâlhari şi, speriaţi, se întreabă cum naibii să facă faţă câtă vreme răufăcătorii sunt doi, iar ei sunt singuri.

Mirela spunea...

lumea asta politica e rele tare... :)))
se termina cu mascarada asta... de premieri... asa zisi competenti... cand s-or mai naste adevarati economisti pe meleagurile astea neimplicati in lupta pt ciolan ci adevarati oameni politici cu studii economice serioase... daca p[ot astfel sa scriu ... exemple:
Armand Călinescu
Gheorghe Taşcă
Constantin Băicoianu
Gheorghe Zane
si exemplele pot continua... sarada asta cu premierii ... nu-i doar balci... ci o bataie de joc la adresa celor 998% din cei ce incerca sa traiasca pe aceste meleaguri... bataia de joc a "majoritatii" si a minoritatii politice...
sa traim bine!!!!! :))))))

Anonim spunea...

tara de 2 bani

Radu spunea...

Basescu are o constitutie din care lipsesc paginile care nu ii convin.

Anonim spunea...

I want not acquiesce in on it. I assume nice post. Expressly the title-deed attracted me to read the sound story.

Anonim spunea...

Amiable dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.