Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

marți, 26 ianuarie 2010

UN PROST ŞI O PROASTĂ

N-are rost să mă ascund după cei şapte ani de-acasă: Andreea Pora este pur şi simplu o femeie proastă; cu accent pe “proastă”, care întâmplător este femininul de la “prost”, fiindcă altminteri misoginismul meu cred că se încadrează în limite rezonabile. Dar de o prostie atât de mare, încât uneori devine paralizantă pentru interlocutor, dovadă că într-o oră de emisiune în care a criticat guvernarea… PNL din vremea lui Tăriceanu, Crin Antonescu n-a fost în stare să-i spună măcar o dată, clar şi răspicat, că indiferent cât de rău o fi fost predecesorul său, pur şi simplu a plătit cu funcţia, ceea ce nu s-a întâmplat nici în PD-L şi cel puţin deocamdată nici în PSD, cu care cucoana amintită făcea întruna comparaţie, încercând să demonstreze că toate partidele de la noi sunt o apă şi-un pământ.

Şi, fără nicio altă legătură decât că vorbim despre oameni foarte proşti, am să-mi exprim speranţa sinceră, dar cu siguranţă deşartă, ca printre consilierii lui Emil Boc să nu mai existe unul la fel de ca un oarecare domn Lazăr, care săptămâna trecută spunea, tot într-o emisiune televizată, că principala măsură anticriză (şi de altfel cam singura pe care a fost în stare s-o “enumere”) luată de cabinetul şefului său este… menţinerea TVA-ului la 19%!

9 comentarii:

adi2 spunea...

Boc are consilierii pe care ii merita dupa chipul si asemanarea lui. Cum vrei sa fie mai destepti decit marele sef?

e-Xtrema spunea...

@adi2
Da, nu sunt (mult) mai deştepţi, deşi n-ar fi deloc, dar absolut deloc greu de găsit…

Liviu spunea...

Pora nu e neaparat proasta (nu ca ar straluci prin inteligenta). Are insa extrem de mult tupeu de nuanta portocalie, atata tot. La asta v-ati gandit? :)

Tineti minte cum dupa alegerile partiale de acum 2 saptamani unii domni de la PD explicau ca de fapt H. Prigoana n-a pierdut? Cam asa si cu Pora, nu-i neaparat ea proasta, e doar o figura mediocra, dar ii ia drept prosti pe cei care o asculta.

e-Xtrema spunea...

@Liviu
Nu ştiu dacă întotdeauna este în avantajul lor, dar în general eu le acord oamenilor prezumţia de bună-credinţă; tind să-i cred mai degrabă proşti decât interesaţi în vreun fel sau altul. Se prea poate însă ca uneori naivul să fiu eu…

Liviu spunea...

Nici eu nu am opinii preconcepute, dar e suficient s-o vezi pe Pora in actiune de 2-3 ori ca sa te lamuresti, asta desigur daca esti un ins cu intelect in jurul mediei :)

e-Xtrema spunea...

@Liviu
Eu o să-mi permit să rămân la convingerea că (şi) Pora e doar proastă. Dacă ţi-a făcut o impresie mai bună, e dreptul tău; presupun că nu eşti singurul admirator al intelectului ei…

Daniela spunea...

Nu sunt des de acord cu ce scrii. De data asta...sunt perfect de acord cu tine. Andreea Pora e genul de 'ziarist' pupincurist creat in timpurile ceausiste. Si da, sunt de acord ca e cu adevarat proasta. Mi-este absolut scarba cand o vad la tv, si prefer sa schimb canalul.

e-Xtrema spunea...

@Daniela
Şi eu o evit pe cât pot. Sunt însă “nevoit” să o văd când e în compania unor persoane care mă interesează.

Liviu spunea...

Nu ma intelegeti gresit: nu cred ca Pora are o inteligenta deosebita. Nu e nici proasta, e un ins mediocru, care si-a pus spoiala de cultura politica si relatiile in media pentru a milita pentru PD. Sunt, e limpede, departe de a fi un admirator al persoanei respective.