Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

luni, 1 februarie 2010

ATUNCI ŞI ACUM

Invitată şi ea, într-o emisiune la Realitatea TV, să-şi dea cu presupusul despre Mutu (că tot nu rămăsese mai nimeni care să n-o facă) o doamnă psiholog s-a apucat la un moment dat să ne explice, cu un aer savant, cum în lumea toxicomanilor (!) se întâmplă frecvent ca un individ despre care se credea că s-a vindecat să recidiveze chiar şi după câţiva ani buni, sugerând că, din nefericire, cam ăsta ar fi cazul atacantului Fiorentinei.

Fără să mă prea pricep la diferenţele dintre substanţele dopante şi stupefiantele propriu-zise, am totuşi sentimentul că atunci când a prizat cocaină Mutu nu încerca în mod special să-şi îmbunătăţească performanţele sportive (sau să-şi menţină silueta), aşa cum, invers, luând acum acele medicamente pe bază de sibutramină nu a făcut-o ca să “zboare” şi să viseze frumos. Prin urmare, nu neapărat despre dependenţă ar fi vorba…

2 comentarii:

Ingridd spunea...

dilema ...hihihhhhhhh!!!
obez nu e, "sprint" are. de ce le-o fi inghitit, numai el stie. depresie poate? se intampla des la sportivii de performanta sa alunece "in directia" asta si nu numai.

e-Xtrema spunea...

@Ingridd
La mintea lui… le-o fi luat drept Tic-Tac (care nu m-aş mira să se afle de asemenea pe lista pastilelor interzise sportivilor de performanţă…)