Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

luni, 21 ianuarie 2019

ETERNELE ÎNCEPUTURI...

Atunci când o jucătoare de tenis începe un meci absolut mizerabil, cum s-a întâmplat astăzi cu Serena Williams, este aproape imposibil ca adversara să o facă încă şi mai prost. Ei bine, Simona Halep a (ne)reuşit să găsească şi acum o cale, la fel ca şi în multe alte ocazii, despre care am tot scris de-a lungul anilor!

Fireşte că, în aceste condiţii, revenirea din setul doi şi evoluţia foarte bună până la sfârşitul partidei (din păcate, pierdută cu 1-6, 6-4, 4-6) sunt cu atât mai meritorii, dovedind cel puţin o tărie psihică remarcabilă, însă, văzând cum s-au desfăşurat ostilităţile, rămân la părerea că un început măcar decent din partea ei, cât Serena era oarecum timorată, nesigură că se mai află la un nivel suficient de bun cât să nu se facă de râs în faţa unui, totuşi, număr 1 mondial, crea premisele unei victorii a Simonei în două seturi relativ lejere.

Chiar şi aşa, rezultatele şi prestaţia ei de la Australian Open sunt mult peste aşteptări, iar dacă îşi va găsi (sau măcar căuta!) cât de curând şi un (alt) antrenor de valoare, încă mai poate realiza performanţe interesante.

Niciun comentariu: