Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

joi, 22 aprilie 2010

CE MĂ SCOATE DIN SĂRITE…

…încă şi mai tare decât o emisiune televizată care începe mai târziu decât ora trecută în program (inclusiv pe teletextul propriu!) este una care începe (mult) mai devreme. Şi nu mă refer aici la posturile de ştiri sau cele sportive, care depind în bună măsură de evenimente transmise în direct, unde pot apărea surprize, ci la cele generaliste, a căror grilă ar trebuie să fie cât se poate de predictibilă. Ba, culmea nesimţirii e atinsă de Pro Cinema, care nici măcar buletine de ştiri nu are, şi cu toate acestea nu o dată mi s-a întâmplat să comut la ora potrivită şi să prind filmul de pe la mijloc! Nu înţeleg ce se putuse petrece. A spus Seinfeld mai puţine glume decât erau prevăzute în episodul dinainte? A salvat Bruce Willis mai repede Pământul de la distrugere, ajutat fiind pe neaşteptate şi contrar scenariului iniţial de Van Damme? Ca să nu mai spun că şi calupurile publicitare, cu care s-ar mai putea “completa” o emisiune terminată mai devreme, adesea nu sunt puse înaintea celei următoare, ci la câteva minute după ce începe, când abia te-ai aşezat şi tu confortabil în fotoliu. Aşa, de-ai dracului ce sunt ei şi mamele lor!

3 comentarii:

Anonim spunea...

fff adevarat

Ingridd spunea...

Totul se rezuma la "Business of Television" din pacate; putem noi sa ne asezam "confortabil" ca tot nu se schimba nimic. Ne ramane doar "butonatul" pana o ia razna ori telecomanda, ori noi!

e-Xtrema spunea...

@Ingridd
"Soluţia" găsită de mine e aceea de a înregistra filmele, astfel încât la vizionare să pot sări peste reclame. Mă lovesc însă de chestia cu nerespectarea orelor de începere…