Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

marți, 3 aprilie 2012

CEI SĂRACI CU DUHUL

Îl vedeam aseară la televizor pe Mugur Ciuvică întrebându-se oarecum contrariat ce rost a mai avut sceneta jucată “pe surse” de premierul Ungureanu lunea trecută, când chipurile refuza cu îndârjire şi uşi trântite să le dea pedeliştilor bani pentru pomeni electorale, dacă după doar fix o săptămână avea să cedeze lamentabil, făcându-se astfel şi mai rău de râs, fiindcă a mai şi atras atenţia asupra inconsecvenţei sale.

Ei bine, dincolo de explicaţia pe care am găsit-o eu încă după prima zi de mandat a lui MRU, suspectat pe nedrept de o inteligenţă sclipitoare, ar mai fi aceea că întotdeauna vor exista nişte oameni şi mai săraci cu duhul, care după o asemenea tărăşenie să rămână cu o imagine bună despre el. De pildă, unul ca Ionel Blănculescu, care, tot aseară, vorbea despre episodul trântitului de uşi ca despre un semnal pe care “noi” l-am apreciat în mod deosebit şi care a însemnat ceva în istoria politică a României. “Noi” fiind ei, cei săraci cu duhul!

6 comentarii:

Bogdan.Cretu spunea...

Nu incetez sa fiu uimit cat de multi sunt cei ce se inhama in fiecare zi la TV, cu o indarjire iesita din tipare, sa dea din gura pana raman fara de sufleare despre pseudo-politica asta din Romania.

e-Xtrema spunea...

@Bogdan.Cretu

Ei, “sportul” în sine e unul… de mase, n-am nimic împotriva lui, mai ales că la scară redusă îl practic şi eu. Pe mine mă uimeşte doar frenezia cu care sunt debitate tot soiul de enormităţi de către unele personaje ce trec drept “lideri de opinie”, “specialişti” în diverse domenii şi aşa mai departe.

Bogdan.Cretu spunea...

De unde lideri de opinie, cand mai toti au o multime de bube pe cap. Bogdan Chireac ala, a delapidat la viata lui de numa, iar acuma vine sa ne explice cum stau de fapt lucrurile. Si prostia mai mare e ca lumea chiar ii crede pe cuvant. Nimeni nu gandeste 5 minute sa vada daca e adevarat sau nu, sau daca poate fi si altfel.

e-Xtrema spunea...

@Bogdan.Cretu

Aşa e. În plus, au mai fost vreo două scandaluri cu el în prim-plan, după care o vreme le-a fost ruşine multora să-l mai invite. Între timp le-a trecut. Cât despre ruşiunea lui…

Bogdan.Cretu spunea...

De unde rusinea. ca in afaceri rusinea nu-si are locul. plus ca romanul uita repede.

e-Xtrema spunea...

@Bogdan.Cretu

Just!